.732500.jpg

Raskaan päivän hieno ilta omassa rauhassa.
A hard days evening in a peaceful place. I made the day hard due wrong eating&/drinking. I was too eager to push forward.

Day 16 38 km 631 togo
N 62 39,700
E 21 05,116
;;;-(

Sade-tyyni-läkähdys -toteemi Mökkiyön etu oli vielä, että pääsin nopeasti vesille, kun ei tarvinnut purkaa ja pakata teltta- ja keitintavaroita. Puin kuivapuvun, keli oli sen verran harmaa. Ekat pari-kolme tuntia meni sateessa meloessa. Alkuun oli tunnin selkä. Pistelin rivakasti, odotin koko ajan luvattua 8 m/s vastatuulta. Aamiainenkin jäi vajaaksi, koska oletin tuulen pysäyttävän menoni lyhyeen. Sade hiljeni tihuutukseksi, mutta tuulta ei tullut. Seuraavan selän kimppuun. Ilma kirkastui ja tyyntyi täysin, päätin hilppasta vielä yhden avoimen osuuden. Syömättä ja miltei juomatta, vettä muutama desi ja muki lihalientä. Kun iltapaikka löytyi olin ihan puhki. Melonta sujui, mutta pysähdys vei voimat. No - ruoka ja juoma piristi. Nyt vaan nukkumaan.

On tyyntä, huomisen taivaalla tummia pilviä. Tuulta? Käyttämäni Loki- sääpalvelu saa tiedot Ilmatieteen laitokselta. Tuulikartta ja muut ennusteet näyttivät ihan muuta. Harvemmin menee näin pieleen, tällä kertaa minun kannaltani parempaan suuntaan.

Tässä on linkki, josta näet koko heinäkuun jutut.